Nieuwe Dacia Sandero

<h1 class="HeroModel__heading"><span style="font-size: 10pt; color: #0000ff;"><span class="HeroModel__title">NIEUWE DACIA&nbsp;<span class="HeroModel__titleElement">SANDERO</span></span></span></h1>
<h1 class="HeroModel__heading"><span style="font-size: 10pt;">De dynamische en robuuste stadauto!</span></h1>
<h1 class="HeroModel__heading"><span style="font-size: 10pt;">vanaf&nbsp;<mark class="HeroModel__price">&euro;&nbsp;8.990</mark>&nbsp;*</span></h1>
<div class="HeroModel__legalMention"><span class="ModelVersionEngine HeroModel__ModelVersionEngine">*Nieuwe SANDERO Access SCe 65</span></div>
<div class="HeroModel__legalMention"><span class="ModelVersionEngine HeroModel__ModelVersionEngine">aanbevolen catalogusprijs</span></div>

DE DYNAMISCHE EN ROBUUSTE STADSAUTO

Dankzij het robuuste silhouet, de expressievolle voorkant en de kenmerkende Y-vormige LED-koplampen zult u Sandero niet snel vergeten.

Het interieur biedt één van de grootste ruimtes in zijn categorie en de grote koffer en talrijke opbergmogelijkheden zorgen ervoor dat Sandero zich aan uw dagelijkse leven aanpast, zodat rijden nog leuker wordt.

Panoramisch dashboard

Het dashboard bevat alle essentiële bedieningselementen op één plaats, waardoor het leven in uw Sandero eenvoudiger wordt.

In de hoogte en diepte regelbaar stuurwiel

Dankzij deze handige functie kunt u de hoogte en de afstand van het stuur snel en eenvoudig aanpassen om een optimale rijpositie te creëren.

Altijd de juiste temperatuur

Via de automatische airconditioning kunt u de temperatuur zelf instellen en tijdens uw ritten genieten van een optimaal comfort.

Media Nav

Houdt uw ogen op de weg en vindt alle informatie die u nodig hebt op het grote 8" aanraakscherm met de mogelijkheid om draadloos uw smartphone te spiegelen. Telefoon, radio, GPS-navigatie, multimedia, enz… Verbindt uw smartphone eenvoudig via de Bluetooth®-aansluiting of via de jack- en USB-aansluitingen. De geluidskwaliteit van de zes ingebouwde luidsprekers zal u verbazen.

 

Media Display

Uw favoriete apps zijn eenvoudig te openen vanaf het grote 8" aanraakscherm met de mogelijkheid om je smartphone te spiegelen. Creëer de perfecte soundtrack voor uw ritten met de vier ingebouwde luidsprekers.

 

Media Control met de Dacia Media Control-app

Met Media Control, met radio, Bluetooth®-telefoonverbinding en ingebouwd display op het 3,5" TFT-scherm, kunt u het audiosysteem bedienen vanaf het stuur. Voor een meer gebruiksvriendelijke ervaring in de auto krijgt u met de Dacia Media Control-app eenvoudig toegang tot uw favoriete navigatiesysteem via uw telefoon. De radio-interface wordt op het scherm weergegeven. Er zitten twee luidsprekers in de deuren vooraan.

        

  

GARAGE KWANTEN

Openingsuren

Sociale Media

Guido Gezellelaan 100

3550 Heusden-Zolder

België

Ondernemingsnummer
BE 0418 594 788

 

Tel.: 011 / 42.47.10

E-mail service : naverkoop [at] renaultkwanten [dot] be 

E-mail sales    : verkoop [at] renaultkwanten [dot] be 

Privacy voorwaarden 

Werkplaats
Maa - don  :  8.15 - 12.00 en 13.00 - 17.00

Vrijdag       :  8.15 - 12.00 en 13.00 - 16.00 

Zaterdag   :  8.15 - 12.00 en 13.00 - 16.00

Showroom
Maa - vrij  :    9.00 - 12.00 en 13.00 - 18.00
Zaterdag   :  10.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00

Comments